Kat. A,B
Testi 3
Pyetja
1 nga 30
4 pikë

Çka paraqesin shenjat e trafikut dhe shenjat në rrugë në këtë situatë?

Çka paraqesin shenjat e trafikut dhe shenjat në rrugë në këtë situatë?