Kat. A,B
Testi 79
Pyetja
1 nga 30
4 pikë

Në semafor janë të ndezura dritat me ngjyrë të kuqe dhe të verdhë në të njëjtën kohë. Çka duhet të keni parasysh në këtë situatë?

Në semafor janë të ndezura dritat me ngjyrë të kuqe dhe të verdhë në të njëjtën kohë. Çka duhet të keni parasysh në këtë situatë?