Na ndiqni në Instagram!

Kategoria A1,A2,B1,B - Test 102

Pyetja 1 nga 40
1 pikë

Në prani të sinjalit në figurë duhet të zvogëloni shpejtësinë e lëvizjes së  mjetit dhe të mos zhvendoseni shumë djathtas