Na ndiqni në Instagram!

Kategoria A1,A2,B1,B - Test 113

Pyetja 1 nga 40
1 pikë

Në prani të sinjalit në figurë, nëse ka lagështi apo akull në rrugë, duhet  të ulim shpejtësinë dhe të shmangim frenimet e forta