Kat. A1,A2,B1,B
Testi 12
Pyetja
1 nga 40
1 pikë

Sinjali në figurë paralajmëron një pjesë rruge që është në ngjitje dhe pastaj në zbritje.

Sinjali në figurë paralajmëron një pjesë rruge që është në ngjitje dhe pastaj në zbritje.