Na ndiqni në Instagram!

Kategoria A1,A2,B1,B - Test 30

Pyetja 1 nga 40
1 pikë

Në prani të sinjalit në figurë duhet të zvogëlojmë shpejtësinë e lëvizjes  së mjetit dhe po të jetë e nevojshme, të ndalojmë lëvizjen