Kat. A1,A2,B1,B
Testi 50
Pyetja
1 nga 40
1 pikë

Sinjali në figurë paralajmëron kthesa të rrezikshme dhe të njëpasnjëshme, prej të cilave kthesa e parë është djathtas.

Sinjali në figurë paralajmëron kthesa të rrezikshme dhe të njëpasnjëshme, prej të cilave kthesa e parë është djathtas.