Kat. A1,A2,B1,B
Testi 62
Pyetja
1 nga 40
1 pikë

Sinjali në figurë paralajmëron kthesa të rrezikshme dhe të njëpasnjëshme, prej të cilave kthesa e parë është majtas.

Sinjali në figurë paralajmëron kthesa të rrezikshme dhe të njëpasnjëshme, prej të cilave kthesa e parë është majtas.