Na ndiqni në Instagram!

Kategoria A1,A2,B1,B - Test 69

Pyetja 1 nga 40
1 pikë

Në prani të sinjalit në figurë duhet të rregullojmë shpejtësinë e lëvizjes  së mjetit dhe nëse është e nevojshme të ndalojmë lëvizjen