Kat. A1,A2,B1,B
Testi 74
Pyetja
1 nga 40
1 pikë

Sinjali në figurë paralajmëron kalim në nivel pranë të cilit ka drita të kuqe dhe aparate akustikë.

Sinjali në figurë paralajmëron kalim në nivel pranë të cilit ka drita të kuqe dhe aparate akustikë.