Rreth nesh

Teste teorike online për marrjen e lejes së drejtimit të mjetit në Maqedoni të Veriut.

Pyetjet me përgjigje dhe të drejtën e autorësisë e ka ekskluzivisht Ministria e Punëve të Jashtme - Republika e Maqedonisë Veriore. Këto pyetje janë të publikuara në web faqen e Ministrisë, qasja në të cilin është falas.

Na kontaktoni: Facebook.com/AutoShkollaOnline